Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Yürütücüsü Olduğu 7 Projeye TÜBİTAK ARDEB - 1001 Desteği

TÜBİTAK ARDEB 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’nın 2019 yılı 1. dönem proje değerlendirme sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa öğretim üyelerinin yürütücülüğünde gerçekleştirilen 7 proje, TÜBİTAK ARDEB 1001 programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

Türkiye çapında destek programına yapılan 2.226 başvuru arasından seçilen 271 projenin 7'si İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa araştırmacılarına ait olup; Mühendislik Fakültemizden 4, Cerrahpaşa Tıp Fakültemizden 1, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültemizden 1 ve Veteriner Fakültemizden 1 proje TÜBİTAK ARDEB 1001 desteği almaya hak kazandı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye genelinde 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan 7 projesi ile, en fazla proje desteği alan üniversiteler arasında yer almakta.

TÜBİTAK Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (1001) kapsamında proje desteğine hak kazanan araştırmacılarımız aşağıdaki gibidir:

Prof. Dr. İsmail Boz - Mühendislik Fakültesi

Prof. Dr. Mehmet Altun - Mühendislik Fakültesi

Prof. Dr. Mustafa Reşat Apak - Mühendislik Fakültesi

Doç. Dr. Hakan Arslan - Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Prof. Dr. Birsen Mutlu - Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi

Doç. Dr. Özge Turna - Veteriner Fakültesi

Doç. Dr. Zeren Beril Özçelep - Mühendislik Fakültesi

Araştırmacılarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Binası Hizmet Vermeye Başladı

Büyük Taşınma Başladı

Ahmet Yesevi Üniversitesi ile İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı