Üniversitemiz ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi arasında "ikili iş birliği protokolü" imzalandı. Protokol kapsamında iki üniversite; öğrenci değişim programları, ortak müfredat programları ve bilimsel araştırma alt yapıları gibi alanlarda işbirliği yapacak.

Avcılar Yerleşkesi Rektörlük Binası’nda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri'nin katılımlarıyla işbirliği protokolü imza töreni düzenlendi.

İmzalanan protokole göre, iki üniversite arasında eğitim ve araştırma faaliyetlerinde işbirliği, ortak bilimsel çalışmalar, doktora öğrenci değişimi ve doktora tezlerinde eş danışmanlık, akademik ve bilimsel alanlarda sertifika kursları, konferanslar ve sempozyumlar düzenlenmesi, eğitim-öğretimde yaz okulu ve diploma programları gibi ortak müfredat faaliyetleri, işbirliğine dayalı ortak akademik ve bilimsel yayınlar, lisans ve lisansüstü öğrenci değişimi, alanlarında işbirliği yapılacak.

Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın'a Uluslararası Ödül

Üniversitemiz Tarafından Geliştirilen Proje ile Hasta Randevu Sistemindeki Karışıklığa Son

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde "Afetlerde Farkındalık Eğitimleri" Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 'Geleceğe Nefes Ol'du