TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2020 Yılı Çağrısı Başvuruları 1 Aralık Tarihine Kadar Uzatıldı

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2020 yılı çağrısı ön başvuruları 1 Aralık tarihine kadar uzatıldı

FİKİR SENDEN DESTEK BİGG’DEN

Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var?  İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkanı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent paydaşlığındaki BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin

bigg.entertech.com.tr

Başvuru ve Süreç

Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir.

Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri; İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent’in online gerçekleşecek eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır.

Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Görüşme Gerçekleştirdi

Veterinerlik Meslek Yüksekokulu Bünyesinde Yetiştirilen Yarış Atları İhale Usulü ile Satıldı

''Çocuklar Maske, Mesafe ve Hijyen Kuralları Titizlikle Hatırlatılarak Okula Gönderilmeli''

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Aygün COVID-19 Süreciyle İlgili Açıklamalarda Bulundu