TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2020 Yılı 2. Çağrısı Ön Başvuruları Alınmaya Başlandı

HAYAL ET, HAREKETE GEÇ!

Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var?  İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkanı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent paydaşlığındaki BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et!

Başvuru ve Süreç

Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir.

Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri; İstanbul Teknokent, Boğaziçi TTO ve Sakarya Teknokent’in online gerçekleşecek eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır.

Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın'dan TFF Başkanı Nihat Özdemir'e Ziyaret

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2020-TUS Sınavlarında Zirvedeki Yerini Korudu

Rektörlük ve İdari Birimler Binası Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Prof. Dr. Hasret Yardibi, Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Enstitüsü ve DETALAB ile ilgili Açıklamalarda Bulundu