TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı 2019 Yılı 2. Çağrısı İçin Ön Başvurular Alınmaya Başlandı

FİKİR SENDEN DESTEK BİGG’DEN

Teknolojik ve yenilikçi bir iş fikrin mi var?  İş fikrin için TÜBİTAK tarafından verilecek 200 Bin TL’lik hibe imkanı ile hayalini kurduğun projeyi hayata geçir. İSTANBUL TEKNOKENT ve ARÇELİK GARAGE paydaşlığındaki BİGG Programı’nın 1.Aşama başvurusunu yapmak için bigg.entertech.com.tr adresini ziyaret et!

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin

bigg.entertech.com.tr

Başvuru ve Süreç

Web üzerinden toplanan iş fikirleri iki aşamalı bir eleme sistemine tabi tutulacaktır. İSTANBUL TEKNOKENT ve ARÇELİK GARAGE iş fikirlerini; teknolojik düzeyi ve yenilikçi yönü, iş fikrinin uygulanabilirliği, iş fikrinin taşıdığı ticari değer, iş fikrinin rekabetçi düzeyi, iş fikri ekibinin nitelikleri ve iş fikrine uygunluğu vb. yönleri göz önünde bulundurarak değerlendirecektir.

Değerlendirmeyi geçen iş fikirleri; İSTANBUL TEKNOKENT ve ARÇELİK GARAGE’ın eğitim ve mentorluk programına dahil olacaktır. Programı tamamlayarak iş fikirlerinin geliştiren girişimci adayları, hazırlayıp ön onay aldıkları iş planlarıyla TÜBİTAK’a başvuracak ve 200 bin TL’ye kadar olan hibe destekten yararlanmak için yarışacaktır.

Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki Candan, 2019 yılı “Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü”ne Layık Görüldü

ISTEC - Nesnelerin İnterneti Ekosistemi Güvenlik Test ve Değerlendirme Merkezi Hizmete Girdi

Afetlere Hazırlık ve Müdahale Eğitim Tatbitakı Yapıldı

Incites Benchmarking&Analytics Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi