Spor Bilimleri Fakültesi Catchball Takımı Uluslararası Turnuva'da İkinciliği Elde Etti

Dünyanın farklı ülkelerinden 18 takımın katıldığı ‘I. Uluslararası Catchball Dostluk Ligi Turnuvası’nda, Spor Bilimleri Fakültesi catchball takımı ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Toplulukları bir araya getiren, kadınların fiziksel aktivitelere katılmaları ve liderlik becerilerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla, sporu sosyal etkinliklerle birleştiren catchball branşının ülkemizde gelişmesi için projeler geliştiren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. S.Bora Çavuşoğlu’nun yöneticiliğini yaptığı; öğretim üyeleri Doç. Dr. H. Banu Ataman Yancı, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Güllü ile öğrencilerimizden Dilara Erdoğan, Fatma Öztürk, Feyza Yalçın ve Nilay Yılmaz’dan oluşan takımıyla; 02-05 Ocak 2020 tarihleri arasında İsrail’de gerçekleştirilen I. Uluslararası Catchball Dostluk Ligi Turnuvası'nda 18 takım arasından ikinci oldu.

Ayrıca takımımız turnuva boyunca gösterdiği başarılı performansın yanı sıra, turnuva boyunca rakiplerine karşı gösterdiği saygıyla turnuvanın Fair Play Ödülü'ne layık görüldü.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Köylerde Sağlık Taraması

Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi III. Satranç Turnuvası Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Doç. Dr. Gökhan Kara ve Doç. Dr. E. Gül Emecen Kara’nın Çalışması "Renewable & Sustainable Energy Reviews Dergisi"nde Yayınlandı