Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ile Bir Araya Geldi

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile bir araya geldi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda bulunan kulüp merkezinde gerçekleşen ve İÜC Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan Köse’nin de hazır bulunduğu görüşmede, üniversitemiz ve Galatasaray Spor Kulübü arasında gerçekleştirilmesi düşünülen işbirlikleri konuşuldu.

Oldukça yapıcı bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi’ni de kapsayacak şekilde iki kurum arasında işbirliğine gidilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Haber: Hasan Yaman

Mühendislik Fakültesi 2019 Yılı Mezunları Diplomalarına Kavuştu

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

QNB Finansbank Avcılar Kampüs Şubesi Hizmete Girdi