İÜCYÖS-2020 Başvuruları Devam Ediyor - Applications for İÜCYÖS-2020

Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına; yurtdışından veya yabancı uyruklu öğrenci kontenjanları çerçevesinde, "İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (İÜCYÖS) ile öğrenci kabul edilecektir.

İÜCYÖS-2020  Başvuru Tarihleri: 21 Şubat 2020 – 03 Temmuz 2020 Saat 17.00 (TSİ)

İÜCYÖS-2020 Sınav Tarihi: 25 Temmuz 2020 Cumartesi Saat:15:00 (TSİ)

İÜCYÖS Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

İÜCYÖS sınavı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa tarafından yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için İÜCYÖS resmi web sayfası: http://yos.istanbulc.edu.tr

İstanbul University-Cerrahpaşa Examination for Foreign or Overseas Students (International Student Exam) or İÜCYÖS is an exam held by İstanbul University-Cerrahpaşa for the acceptance of students to associate’s and undergraduate degree quotas for international students.

Applications for İÜCYÖS-2020 will be between on 21 February 2020 and 03 July 2020 (Local Time in Turkey).

İÜCYÖS-2020 Examination Date:  25 July 2020 Saturday at 15:00 pm (TSİ)

For the İÜCYÖS-2020 Application Form, CLICK.

Please click for more information.

Akademisyenlerimizin TÜBİTAK ARDEB Başarısı

Emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Feriha Öz'ün İsminin Verildiği Acil Durum Hastanesi Hizmete Girdi

Veteriner Fakültesi Viroloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencilerine TÜBİTAK-STAR Burs Desteği

Cerrahpaşa’da Yerinde Yeniden Yapılanma Süreci Devam Ediyor