İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa "Tercih ve Tanıtım Günleri 2019" 19 Temmuz'da Başlıyor

2019 YKS sonuçları 18 Temmuz 2019 tarihinde açıklanıyor. Sınav sonucunu bekleyen üniversite adaylarında heyecan dorukta. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da aday öğrenciler ve velilere rehberlik etmek amacıyla düzenlenen “Tercih ve Tanıtım Günleri” için bütün hazırlıklar tamamlandı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tercih ve Tanıtım Günleri 2019, 19-23 Temmuz tarihleri arasında Avcılar Yerleşkesi Kültür Merkezi’nde, 24 Temmuz-2 Ağustos 2019 tarihleri arasında ise ilgili fakültelerin kendi yerleşkelerinde gerçekleştirilecek.

Aday öğrenciler, tercih ve tanıtım günleri kapsamında üniversitemiz ile ilgili merak ettikleri konuların yanı sıra, tercih etmeyi düşündükleri bölümlerle ilgili öğretim üyelerinden birebir görüşme imkanı bularak bilgi alabilecekler.

Aday öğrencilerimiz ziyaretleri süresince ayrıca, üniversitemizin burs, barınma, spor, sosyal-kültürel olanakları gibi birçok konu hakkında bilgi alabilecekler.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ailesi olarak,  üniversite adaylarına rehberlik edecek "Tercih ve Tanıtım Günleri 2019" etkinliğimize tüm aday öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin Kuruluş Tarihi 1827 Olarak Düzeltildi

Mühendislik Fakültesi 2019 Yılı Mezunları Diplomalarına Kavuştu

Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ile Bir Araya Geldi

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi