Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK'19) Yoğun İlgi Gördü

IEEE İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen Gelişen Teknoloji Günleri (GETEK'19) 26-27 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Bu yıl 12.'si düzenlenen etkinlik, öğrenciler, akademisyenler, şirket kurucuları ve yöneticileri tarafından yoğun ilgi gördü.

26 Kasım'da İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesinde bulunan Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonu'nda başlayan etkinliğin ilk günü Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail İnci'nin açılış konuşmasıyla başladı. Etkinliğin ilk gününde; Fujitsu, Tüpraş, EAE Elektrik, Roketsan ve TR Motor Güç Sistemleri şirketlerinin üst düzey yöneticileri konuk oldu.

Etkinliğin ikinci günü, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Ali Aydın'ın açılış konuşması ile başladı. İkinci gün oturumlarında; Borusan Enerji, Havelsan, PeerBie ve Turkcell'den gelen şirket temsilcileri konuşmacı olarak yer alarak, öğrenciler ve diğer katılımcılarla bilgi ve birikimlerini paylaştılar.

İlk gün gerçekleştirilen ve Dijital Para kurucusu Ali Sermet Taşdöğen, ÖdeAl Ceo'su Fevzi Güngör, Koç Finans İnovasyon Yöneticisi Erman Taylan'ın konuk olduğu Blockchain panelinin yöneticiliğini FinTech İstanbul kurucularından Prof. Dr. Selim Yazıcı üstlendi.

İkinci gün gerçekleştirilen ve Liberro kurucusu Bülent Yılmaz'ın panel yöneticisi olarak yer aldığı Start-up panelinde ise, Hadi'nin kurucusu Gökhan Örün ve DeveciTech kurucusu Kerem Deveci konuşmacı olarak yer aldı.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan 30 üniversiteden gelen öğrenci ve akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleşen ve yaklaşık 1300 katılımcıyı ağırlayan GETEK'19 etkinliği; 2 gün boyunca konuklarını teknolojiyle buluşturdu.

Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Yeniden Hasta Kabulüne Başladı

Baltalimanı Sosyal Tesislerinin Üniversitemize de Resmi Tahsisi Gerçekleşti

"Siber Güvenlik Lisesi" Kuruluş Çalışmalarına İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Desteği

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Güçlendirme Çalışması Yapılan Amfilerin Açılışı Yapıldı