Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Binası Hizmet Vermeye Başladı

Deprem sonrası hizmete ara verilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı hizmet binasının yeni çelik konstrüksiyon binasına taşınma işlemleri hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çocuk Hastalıkları Genel Pediatri, Romatoloji, Hematoloji, Nefroloji ve Genetik Poliklinikleri 14 Ekim 2019 itibariyle yeni yerlerine taşınarak hizmet vermeye başladı. Kısa süre içerisinde de yataklı servislerin taşınma işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

-Tarihi Amfilerde Dersler Başlıyor

Güçlendirme çalışmalarına 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle başlanan Ekrem Kadri Unat, Meliha Terzioğlu ve Talia Bali Aykan Amfilerinde çalışmalar tamamlandı. Kasım ayı başı itibariyle tarihi amfilerde derslerin başlaması planlanıyor.

-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yeniden Yapılanma Süreci Devam Ediyor

Diğer taraftan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin yerinde yeniden yapılandırma projesi hızla devam ediyor. İnşaat aşamasında Cerrahpaşa yerleşkesinin üst bölümünde çalışmalar yoğunlaşırken, tüm sağlık ve eğitim hizmetleri yerleşkenin alt kısmındaki güçlendirilmiş binalar ve yeni yapılan çelik konstrüksiyon yapılarda kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Haber: Ceylan ÇAKMAK​

Büyük Taşınma Başladı

Ahmet Yesevi Üniversitesi ile İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi