Büyükçekmece Yerleşkesi'nde "Incites Benchmarking&Analytics Eğitimi" Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Büyükçekmece Yerleşkesi’nde “Incites Benchmarking&Analytics” eğitimi düzenlendi. Eğitimde, Incites veritabanı hakkında öğretim üyeleri bilgilendirildi.

07 Ocak tarihinde gerçekleştirilen ve öğretim üyeleri tarafından yoğun ilgi gösterilen programda, Clarivate Analytics Web of Science Group Eğitim Sorumlusu Derya Soğuksu, araştırma değerlendirme ve akademik performans analiz platformu Incites Benchmarking&Analytics veritabanının verimli kullanılabilmesi için öğretim üyelerine yönelik yaptığı sunumda;, Journal Citation Reports, Essential Science Indicators veri tabanları hakkında da bilgiler verdi.

Düzenlenen programda ayrıca; temel verileri keşfetme (Yazarlar, Kurumlar, Ülkeler, Araştırma Alanları, Dergiler, Fon verenler) ve veri setleri oluşturma; standart metrikler ve kıyaslama verileri; araştırma performans kıyaslama; araştırma stratejisi tanımlama; bilimsel araştırmalarda yeni trendleri izleme ve en etkili araştırma projelerini tespit etme; dinamik görseller oluşturup raporlarla çalışma konularında bilgiler katılımcılarla paylaşıldı

Incites Benchmarking&Analytics, Journal Citation Reports, Essential Science Indicators veri tabanları hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayınız.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Doç. Dr. Gökhan Kara ve Doç. Dr. E. Gül Emecen Kara’nın Çalışması "Renewable & Sustainable Energy Reviews Dergisi"nde Yayınlandı

III. Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Türkçe Tıp ve İngilizce Tıp Programları Re-Akredite Edildi

Mühendislik Fakültesi Araş. Gör. Dr. Elif Türker Acar’ın Çalışması "ACS NANO" Dergisi'nde Yayınlandı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 12. Tenis Turnuvası Kupa Töreni ile Sona Erdi