Afetlere Hazırlık ve Müdahale Eğitim Tatbitakı Yapıldı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile Beylikdüzü Kaymakamlığı arasında imzalanan “işbirliği protokolü” çerçevesinde Afetlere Hazırlık ve Müdahale Eğitimi düzenlendi.

Yapılan protokole göre, Beylikdüzü Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulacak Arama ve Kurtarma Ekibine yönelik olarak düzenlenmesi planlanan eğitimlerin ilki, 23 Aralık tarihinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi eğitimcileri tarafından verilen teorik eğitimler sonrası, yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

ISTEC - Nesnelerin İnterneti Ekosistemi Güvenlik Test ve Değerlendirme Merkezi Hizmete Girdi

Incites Benchmarking&Analytics Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Orman Fakültesi'nde “Kamusal Yeşil Alanlarda Evrensel Peyzaj Tasarımı Çalıştayı” Gerçekleştirildi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda "Kariyer Tüyoları Semineri" Düzenlendi