2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Başvuruları Başlıyor

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başvuruları başlıyor. Üniversite öğrencileri arasında araştırma ve proje kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığı 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları TÜBİTAK tarafından sekizinci kez gerçekleştirilecek.

Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilecektir. E-posta ve posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınamayacağını; Program çağrı metninde belirtilen son tarihe kadar başvurularınızın sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin sizin sorumluluğunda olduğunu hatırlatırız. TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere ödül ödemeleri yapılacaktır. Ödül miktarları için tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için https://tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri:  18 Şubat - 16 Mart 2020

Çağrı Metnine Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız.

Kardiyoloji Enstitüsü, Sağ Kalp Kapak Yetersizliği Tedavisinde Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştirdi

Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü Tarafından "İlk Yerli Adli Genetik Kiti" Üretildi

Üniversitemizin Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yenilendi

Büyükçekmece Yerleşkesi Kreş ve Anaokulu Hizmet Vermeye Başladı