22. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi

İstanbul Üniversitesi–Cerrahpaşa,  Veteriner Fakültesi Bilimsel Araştırma Kulübü tarafından organize edilen   “22. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi" 8-9 Mayıs 2021 tarihleri arasında online katılımlı olarak düzenlenecektir.

Kongrede; ulusal ve uluslararası veteriner fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları ve veteriner hekimleri bilimsel bir tartışma ortamında buluşturmak, üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, hazırlanan projeler ile ülkemize, öğrencilerimizin kariyerlerine ve sektöre katkı sağlamak, ulusal ve uluslararası veteriner fakültelerinde okuyan öğrenciler arasında iletişimi güçlendirmek, iş dünyası ile öğrenciler arasında yeni köprüler kurmak, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ulusal ve uluslararası çapta bilgi aktarımı ve paylaşımını sağlamak amaçlanmaktadır.

Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden Genç Ideathon Yarışmasında Türkiye Şampiyonluğu

YÖK Üyesi Prof. Dr. Murat Tuncer: "Cerrahpaşa Bir Markadır; Cerrahpaşalı Olmak Farkındalık Yaratmaktır"

Millî İradenin ve Devletimizin Yanındayız!

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Ebelik Bölümü Akredite Edildi

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü'nden Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Enstitümüze Ziyaret

Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Projesine TÜBİTAK-1005 Desteği