Üniversitemiz Yoğun Bakım Ünitelerinde Çalıştırılmak Üzere Temizlik Personeli, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alım İlanı

Üniversitemiz Sürekli İşçi kadrosuna 12 Temizlik Personeli (Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri Yoğun Bakım Ünitelerinde İç Çevre Temizliğinde Resmi Tatil Hafta Sonu ile Diğer Günlerde 24 Saat Esasına Göre Vardiyalı Olarak Çalışmayı Kabul Etmek Şartı İle) ile 30 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri Yoğun Bakım Ünitelerinde Resmi Tatil Hafta Sonu ile Diğer Günlerde 24 Saat Esasına Göre Hasta Bakım Hizmetlerinde Vardiyalı Olarak Çalışmayı Kabul Etmek Şartı İle) unvanlarında  kadrolu olarak istihdam edilmek üzere; İşkur tarafından 42 daimi işçi alım ilanı  yayınlanmıştır.

İlan ile ilgili detaylı bilgiye ve Başvuru için iskur.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU BAŞLANGIÇ TARİHİ:06/04/2020