İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın Spor Bilimler Fakültesi’nde İncelemelerde Bulundu

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, fakülte ziyaretleri kapsamında 26 Eylül 2018 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti.
İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın’a ziyareti sırasında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bilgin ve Prof. Dr. Erol İnce’nin yanı sıra Rektör Danışmanları Prof. Dr. Erdoğan Köse, Prof. Dr. Hasret Demircan Yardibi ve Genel Sekreter Figen Cihan da eşlik etti.
Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın ve beraberindeki heyet, Fakülte Dekanı Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Bilge Donuk ve Doç. Dr. Ayşe Türksoy Işım’dan fakülte ve fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Görüşmenin ardından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Fakülte binalarını gezerek incelemelerde bulundu.

İstanbul-Üniversitesi-ve-İstanbul-Üniversitesi-Cerrahpaşa-Açılış-Koşusu-Düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Açılış Koşusu Düzenlendi.

İstanbul-Üniversitesi-Cerrahpaşa-Öğrencisi-Mert-Yıldırım’ın-Girişimcilik-Başarısı

Mert Yıldırım’ın Girişimcilik Başarısı

1. Uluslararası Fen Bilimleri Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu İstanbul Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

İstanbul-Üniversitesi--Cerrahpaşa-Sağlık-Bilimleri-Fakültesi-Açılış-Töreni